Move.nl

MOVE is een geavanceerd platform dat speciaal is ontworpen voor makelaars om het vastgoedverkoop- en aankoopproces te stroomlijnen en te optimaliseren. Het dient als een alles-in-één oplossing voor het beheren, organiseren en delen van belangrijke informatie gedurende de vastgoedtransacties.

Wij gebruiken MOVE als een centraal platform voor het beheer van vastgoedinformatie en -transacties. Het platform biedt verschillende functionaliteiten:

  • Documentbeheer: MOVE fungeert als een veilige opslagplaats voor alle relevante documenten, zoals koopovereenkomsten, eigendomsaktes, foto's, plattegronden en andere belangrijke papieren die bij een vastgoedtransactie horen.
  • Communicatie: Het platform ondersteunt efficiënte communicatie tussen makelaars, verkopers, kopers en andere belanghebbenden. Hierdoor kunnen we snel informatie delen, vragen beantwoorden en belangrijke updates verstrekken gedurende het verkoop- of aankoopproces.
  • Bezichtigingen en Planning: MOVE maakt het mogelijk om bezichtigingen te plannen en te coördineren. Het biedt inzicht in beschikbaarheid van woningen, zodat afspraken snel en gemakkelijk kunnen worden georganiseerd.
  • Documentatie voor cliënten: Het platform stelt ons in staat om cliënten toegang te geven tot specifieke documenten en informatie over hun vastgoedtransactie. Dit bevordert transparantie en geeft hen een duidelijk overzicht van de voortgang.