Een huis kopen

Het kopen van een huis is vaak een ingewikkeld en emotioneel proces. Voor velen is het zelfs een van de grootste financiële beslissingen in hun leven. Vooral nu, in deze markt, kan het vinden van een passende woning die voldoet aan je wensen en budget uitdagend zijn. Een aankoopmakelaar kan hierbij een essentiële rol spelen door je te begeleiden, adviseren en ondersteunen tijdens dit hele proces.

Van het vinden van jouw ideale woning tot het onderhandelen over de beste prijs, onze aankoopmakelaar bij Van Geffen Makelaardij staat aan jouw zijde om het hele proces soepel te laten verlopen. Met meer dan 60 jaar ervaring als aankoopmakelaar en diepgaande kennis van Gorinchem en omgeving, weten we wat er speelt op de markt en welke woningen beschikbaar komen. Door onze hulp in te schakelen, bespaar je tijd, geld en verminder je de stress die bij het proces komt kijken!

Het aankooptraject bij van Geffen makelaardij

Bij Van Geffen Makelaardij hanteren we geen vast tarief voor aankoop, maar maken we voor elke opdracht een offerte op maat. Misschien wil je alleen hulp bij het biedingsproces, wat uiteraard minder kost dan ondersteuning gedurende het hele aankooptraject. Hier zijn enkele services die we kunnen bieden tijdens jouw zoektocht naar jouw droomhuis:

  • In ons eerste gesprek brengen we jouw (woon)wensen in kaart en bekijken we de bijbehorende financiële mogelijkheden.
  • Woningselectie: Gebaseerd op jouw voorkeuren en budget zoeken we geschikte woningen en presenteren die aan jou.
  • Begeleiding bij bezichtigingen: We staan je bij voor, tijdens en na de bezichtigingen bij de verkopers of makelaars.
  • Documentatiebeoordeling: We vragen en beoordelen de nodige documenten van de woning. Eventuele bijzonderheden nemen we grondig met je door.
  • Advies voor verbeteringen: We bekijken samen met jou de opties voor verbeteringen of verduurzaming van de woning, met een heldere uitleg over de kosten.
  • Biedingsproces: Als je wilt bieden, geven we advies en nemen we het biedingsproces van je over.
  • Koopovereenkomst: We begeleiden je bij het doornemen en controleren van de koopovereenkomst.
  • Volledige ondersteuning: We staan je bij tijdens de taxatie, financiering, overdracht en bouwkundige keuring, zodat je met vertrouwen je nieuwe thuis tegemoet gaat.

Bij Van Geffen Makelaardij streven we ernaar om jou gedurende het hele proces te ondersteunen en te adviseren. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek om te kijken hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het aankopen het droomhuis!