Ons kantoor

Bij Van Geffen Makelaardij staan jouw vastgoedbehoeften centraal, of je nu op zoek bent naar je droomhuis, je huis wilt verkopen of een taxatie nodig hebt, wij bieden deskundige begeleiding en ondersteuning in Gorinchem en omstreken. 

Aan- en Verkoopbegeleiding:
Wij begeleiden je stap voor stap bij de aan- en verkoop van jouw woning in Gorinchem. Onze expertise en lokale kennis zorgen voor een soepele transactie die aan jouw verwachtingen voldoet.

Professionele taxatiedienst:
Onze taxateurs leveren woningtaxaties in Gorinchem en omstreken die voldoen aan de hoogste standaarden. Wij leveren dan ook nauwkeurig en betrouwbare taxatierapporten.

Lokale Expertise:
Met al meer dan 60 jaar ervaring als makelaar en taxateur in Gorinchem en omstreken kennen wij de lokale vastgoedmarkt door en door. Onze ervaring strekt zich uit tot Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en het Land van Heusden en Altena.

Optimaliseer Jouw Vastgoedtraject:
We streven ernaar om jouw vastgoedreis zo aangenaam mogelijk te maken en volledig te ontzorgen. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen of taxeren in Gorinchem, ons team staat klaar om jou hierin te ondersteunen.