Mijn favorieten

VerkoopEen huis verkopen doet u niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Van Geffen Makelaardij begeleidt u graag tijdens het verkoopproces. Het begint met de woningopname waarbij de waarde van de woning bepaald wordt en wij u advies geven voor de vraagprijs, maar uiteindelijk neemt u als verkoper natuurlijk de beslissing. Wij begeleiden u tijdens het gehele verkoopproces en uiteraard maken wij de verkoop in orde tot aan de notaris.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat de verkoop van uw woning een samenspel is tussen u en uw makelaar, waarbij persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen erg belangrijk is. Daarom komen wij graag vrijblijvend bij u thuis langs om uiteraard kennis te maken, onze werkwijze aan u te presenteren en om samen met u het plan van aanpak te bespreken.
 
Bent u van plan om uw huis te verkopen?  Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!
 


Open Huizen Route
U kunt mee doen aan de NVM Open Huizen Route om uw huis aan de markt te presenteren en iedereen de gelegenheid te geven om te komen kijken. Deze Open Huizen Route vindt 2 maal per jaar plaats.

Sinds jaar en dag zijn de NVM makelaars bij het grote publiek bekend vanwege het organiseren van Open Huizen Routes. Deze publieksvriendelijke acties zijn bedoeld om kopers te helpen hun woonwensen zo concreet mogelijk voor ogen te krijgen.